1. Proiectare:
AG BUSINESS, producator de case modulare pe structura metalica, va ofera o larga serie de proiecte(link) mai mici sau mai mari, cu diferite arhitecturi exterioare cat si compartimentari. Diversitatea de modele da posibilitatea potentialilor nostri beneficiari, sa identifice solutia constructiva potrivita nevoilor personale, cat si adaptata terenului detinut, fie teren ingust, teren in panta, teren in zona montana etc.. Dupa identificarea modelului preferat, beneficiarii nostri sunt sprijiniti in procedura de obtinere a autorizatiei de construire, de catre serviciul extern de arhitectura si proiectare care realizeaza DTAC(Documentatia Tehnica pentru Autorizatia de Construire), documentatie ce se depune la Unitatea Administrativ Teritoriala(Primaria) de pe raza careia apartine terenul.
2. Productie si montaj:
Productie: AG BUSINESS realizeaza casele modulare avand personal specializat pe toate meseriile specifice :
- productie proprie de structuri metalice
- asamblare module agabaritice,parti componente principale
- turnare pardoseli cu thermobeton
- montaj tavane si pereti prefabricati
- instalatii electrice
- instalatii sanitare
- acoperisuri tip sarpanta plus invelitori cu tabla prevopsita
- placari exterioare cu diferite tipuri de lambriu
- finisaje interioare:gresie,faianta,parchet,usi,corpuri de iluminat,obiecte sanitare
- tamplarie PVC exterioara(usi intrare,ferestre)
Montaj: Dupa finalizarea perioadei de productie care in general dureaza intre 2 si 3 luni(timp in care beneficiarii nostri obtin autorizatia de construire si realizeaza fundatia) se realizeaza asamblarea constructiei la locatie. Practic modulele componente ale casei modulare se pun pe camioane, se transporta, si se descarca si monteaza cu macaraua pe fundatie. Modulele sunt deja finisate, iar intr-un termen de 5-10 zile se executa la locatie celelalte operatiuni(acoperis, placari exterioare cu lambriuri, var lavabil, usi,parchet etc.)
3. Fundatie si racordari
Casele modulare AG BUSINESS se amplaseaza pe o fundatie betonata realizata conform detaliilor de executie din DTAC(Documentatia Tehnica pentru Autorizatia de Construire). AG BUSINESS pune deasemenea la dispozitia beneficiarilor o schita cu dimensiunile amprentei placii de beton, cu locurile pe unde patrund tevile de alimentare cu apa cat si detalii de montaj a unor placi metalice cu tije incastrate in beton, placi de care se vor suda modulele componente ale casei modulare.
In ceea ce priveste scurgerile instalatiilor sanitare de la bai, acestea ies orizontal prin perete, urmand ca ulterior sa fie racordate la conducta principala subterana ce duce catre canalizare(sau fosa septica, dupa caz).
Racordarea electrica se face astfel: -urmare a obtinerii autorizatiei de construire, se depune documentatia solicitata la furnizorul de energie electrica. Acesta intocmeste un dosar(proiect) de bransament al locatiei(terenului).
AG BUSINESS face legatura electrica a tabloului interior al casei cu cablul exterior legatura intre casa si tabloul electric de la limita proprietatii. Legarea cablului la tabloul electric de la limita proprietatii se face de catre firma autorizata de furnizorul de energie.
4. Predare la cheie
Casele modulare AG BUSINESS sunt predate la cheie. Acest lucru inseamna ca pe fundatia existenta la locatie, constructia se amplaseaza cu macaraua, iar apoi in 5-10 zile lucratoare se executa celelalte lucrari: acoperis, placari exterioare cu lambriuri, finisaje interioare in zona imbinarilor, legaturi electrice interioare, montaj parchet, usi,gresie, corpuri de iluminat, var lavabil(fara sistemul de incalzire).
Materialele de finisaj folosite atat la exterior cat si la interior sunt alese de beneficiar inca de la semnarea contractului in limita unui buget prestabilit si sunt trecute intr-o anexa la contract. Depasirea bugetului este posibila si duce la achitarea diferentei de pret. In ceea ce priveste materialele folosite atat la exterior cat si la interior exista diferente de calitate, aspect, buget, intre gamele de produse: ECONOMIC, CLASSIC, LUXURY, TRADITIONAL.