AG BUSINESS CONTAINERE SI ACOPERISURI SRL este prima companie, din Romania, producatoare de case pe structura metalica modulara, cu finisaje interioare si exterioare la cheie ( acoperis cu tigla metalica, lambriu pvc la exterior, placare cu structura si gips carton la interior, glet, var lavabil / tapet , parchet, tamplarii PVC, usi interior, baie complet echipata cu gresie, faianta si obiecte sanitare, instalatii electrice si corpuri de iluminat).
Principalul nostru scop este dezvoltarea segmentului de constructii de case pe structura metalica modulara , prin folosirea de produse de ultima generatie, materiale inovative in domeniul constructiilor, materiale ce oferta cea mai buna izolatie hidro , termica si fonica dar la un pret competitiv. Dorim sa ajungem la nivelul la care sa putem duce la indeplinire toate cererile de case , atat cererile pentru o casa mica , ieftina si totodata dotata cu toate utilitatile necesare locuirii in conditii decente , cat si cererile pentru case spatioase, moderne cu dotari de top si design exceptional atat la interior cat si la exterior (curte/gradina).

PROCESUL DE PRODUCTIE

In procent de 25% purtam discutiile preliminarii, va alegeti proiectul din cele propuse. Cei 75% reprezinta una din cele mai importante etape, pentru ca in aceasta faza produsul il vom realiza aproape finit, in proportie de 95%, urmand ca in ultima etapa sa se realizeze transportul, amplasarea si montajul la locatie in maxim 10 zile lucratoare.

DISCUTII PRELIMINARII

25%

PRODUCEM

75%

MONTAM SI PREDAM LA CHEIE

100%
FABRICA AG BUSINESS
STR. GAROFITEI NR.2, GALATI