AG BUSINESS CONTAINERE SI ACOPERISURI SRL este prima companie, din Romania, producatoare de case pe structura metalica modulara, cu finisaje interioare si exterioare la cheie ( acoperis cu tigla metalica, lambriu pvc la exterior, placare cu structura si gips carton la interior, glet, var lavabil / tapet , parchet, tamplarii PVC, usi interior, baie complet echipata cu gresie, faianta si obiecte sanitare, instalatii electrice si corpuri de iluminat). Casele modulare AG BUSINESS sunt realizate din module prefabricate tip container finisate interior/exterior
Principalul nostru scop este dezvoltarea segmentului de constructii de case pe structura metalica modulara , prin folosirea de produse de ultima generatie, materiale inovative in domeniul constructiilor, materiale eco friendly, materiale ce oferta cea mai buna izolatie hidro, termica si fonica si la un pret competitiv. Dorim sa ajungem la nivelul la care sa putem duce la indeplinire toate cererile de case , atat cererile pentru o casa mica , ieftina si totodata dotata cu toate utilitatile necesare locuirii in conditii decente , cat si cererile pentru case spatioase, moderne cu dotari de top si design exceptional atat la interior cat si la exterior (curte/gradina).

CASELE MODULARE

Casele viitorului
Tendinta cererii de ‘’Case Modulare’’ este una in continua crestere. Pe viitor va fi necesara dezvoltarea pe toate planurile (tehnologie, productie, marketing, cariera).
In acest sens, firma noastra are in derulare un amplu proces investitional in urmatorii 3-4 ani, insemnand: zona de showroom, birouri si flux de productie (hala industriala) ceea ce va duce la o capacitate de productie si montaj a unei case modulare pe zi.
FABRICA AG BUSINESS
STR. GAROFITEI NR.2, GALATI